Daniel Wellington er kommet for at blive

By:

Er du på udkig efter et underspillet og elegant ur, der udstråler masser af stil og maskulinitet, så er det på tide, at du retter øjnene mod det svenske urmærke, Daniel Wellington. Wellington er over de senere par år blevet et af de mest populære urmærker herhjemme for både mænd og kvinder, og det er ikke uden grund. Daniel Wellington skaber ure der følger tidens trends, men som stadig har en rød tråd, der især er præget af minimalisme, klassisk stil og selvfølgelig eksklusivitet. Hvorfor Wellington er blevet så populært netop nu, findes der flere svar på.

 

Less is more

Skandinavien har altid udemærket sig ved at have en rigtig god stil på mange områder – både inden for arkitektur, møbeldesign, personlig stil og så videre. Den skandinaviske, eller nordiske, stil kan bedst beskrives ved at lægge fokus på underspillet, elegant stil der ikke har behov for alt for meget overflødig. Alt dette kommer til udtryk i Daniel Welligton, der noget atypisk er blevet et populært urmærke uden at lave store, dyre ure fyldt med guld og diamanter. Wellington har i stedet valgt en less is more-tilgang, hvilket tiltaler rigtig mange skandinaver, fordi det fungerer lidt som et stilistisk opbrud mod en strømning, hvor dyre, pompøse ure har domineret.

 

Køb her

Daniel Wellington er blevet enormt udbredt med sin popularitet og kan købes rigtig mange steder. Vil du finde det helt rigtige, der passer til din stil, så handler det dog om at finde et stort, godt udvalg. Det finder du hos designerure.dk, der desuden har nogle af de laveste priser på markedet. Designerure.dk tilbyder en hurtig levering, og skulle du mod forventning ikke være tilfreds, er det nemt at sende tilbage og få pengene tilbage igen, uden at du skal igennem en masse træls besvær. Se mere på hjemmesiden –  http://www.designerure.dk/shop/frontpage.html.