Daniel Wellington – ure til hverdag og fest

By:

Er du på udkig efter et splinternyt ur til samlingen eller måske dit allerførste ur overhovedet? Så kan jeg i høj grad anbefale en model fra det efterhånden klassiske og tidløse mærke Daniel Wellington, der de seneste år har vundet indpas blandt utrolig mange danskere. I dette blogindlæg forklarer jeg, hvorfor jeg elsker det svenske urmærke, og hvor du kan finde hundredvis af forskellige modeller fra den ikoniske urproducent. 

Stilet og afdæmpet

Jeg bryder mig ikke om ure, der er alt for fremtrædende og farverige, og selvom Daniel Wellington selvfølgelig også tilbyder ure med remme i massevis af farver, er de særlig kendt og elsket for deres utrolig simple og stilrene modeller med en brun eller sort læderrem. Det er da også disse modeller, jeg synes bedst om. Her får man virkelig noget for pengene, og du får tilmed et ur, som ikke kun kan anvendes til finere lejligheder – nej, de kan også uden problemer bæres på arbejde eller i skolen.

Daniel Wellington er primært forbundet med stilfulde remme og en afdæmpet, cool stil, som især er populær hos unge som mig selv. Jeg ejer i forvejen et ur fra den svenske producent med en simpel, brun læderrem, og jeg har planer om inden for den nærmeste fremtid at købe endnu et ur. Denne gang er min kikkert indstillet på en næsten identisk model – eneste forskel er, at remmen her er sort. Jeg faldt over uret på designerure.dk, hvor de forhandler et bredt udvalg af Daniel Wellington herreure. Det er da også her, jeg planlægger at købe uret, når det engang bliver aktuelt. For det første får man gratis fragt, hvilket bestemt ikke er noget at kimse af. Herudover er der et kæmpe udvalg, så man altid kan finde noget, som passer til ens øvrige stil – så kig forbi, og se, om du ikke kan finde noget.