Derfor er Daniel Wellington mit favoritur

By:

Jeg har i rigtig lang tid være en stor fan af uret. Det har nemlig en utrolig indvirkning på stilen, og jeg mener faktisk, at det rigtige ur kan tage den personlige stil til et nyt niveau. Derfor bevæger jeg mig aldrig udenfor en dør, medmindre jeg har et ur rundt om armen, og det er, uanset om jeg skal af sted på arbejde, eller om jeg skal til en festlig lejlighed.
Når jeg skal vælge ur, er der kun et mærke, som holder, og det er Daniel Wellington. Vil du vide mere om, hvorfor jeg elsker dette brand, kan du læse videre i artiklen.

En utrolig historie

Det første, som springer i øjnene ved Daniel Wellington ure, er den utrolige historie, som ligger bagved. Person bag det utrolige brand er svensk, og han startede med at designe disse ure, fordi han ikke selv havde råd til det smarte Rolex ur. Han ville altså lave et ur, som alle havde råd til, uanset om man var på SU, eller hvor livet man befandt sig. Denne historie synes jeg virkelig godt om, og det er blandt andet derfor, jeg holder ekstra meget af mærket.

En stilart, der passer til alt

Daniel Wellington ure er smarte, og det skyldes, at de kan bruges til alle tøjstile. De passer godt til tøjet, du har på i hverdagen, men ligeledes er det også perfekt, når du hopper i det ekstra flotte tøj. Dette er utrolig dejligt, og det gør det lige lidt lettere, når jeg skal klæde mig på.

Hver gang jeg handler ure, bliver det gjort hos designerure.dk, og det skyldes, at de har et kæmpe udvalg, hvorfor jeg altid kan finde et ur, som tiltaler mig. Desuden skal jeg heller ikke trippe længe, når jeg venter på uret kommer – nej, det bliver sendt utrolig hurtigt samt gratis, hvilket er super dejligt.