Design med stil

By:

Dengang jeg var knægt, der var et ur noget, som enhver gik med, og som var en del af hverdagen. I dag er uret blevet til et modefænomen, og det er med til at give dig stil og elegance, og det er med til at definere, hvem du er, og hvad din stil er, og hvor du er på vej hen i livet.

Mine drenge skal have et ur hver

Jeg er en af dem, som altid har været lidt heldig. Jeg fik den kvinde, jeg ville have, fik to dejlige drenge, fandt mit drømmehus og arbejder med noget, som jeg godt kan lide, og lykkens gudinde smilede endnu engang til mig og gav mig en lottogevinst, nok til at vi kan tage på en god ferie med hele familien, og så hver af drengene kan få et godt ur, og så er der lidt til os selv også.

Begge knægte har altid været med på moden, og jeg ledte derfor efter nogle ure fra et godt designerbrand. http://www.designerure.dk/shop/frontpage.html. Ja, hjemmesiden siger sig selv, at de har designerure, og jeg fandt to flotte Mark Jacobs ure til drengene.

To vidt forskellige ure

Det ene var med en stållænke og en urkasse, som stod robust og med en hvid urskive. Det andet var med en cremefarvet læderrem og med en urskive i sort med hvide tal – to flotte ure fra en kendt designer. Jeg blev overrasket over, hvor god kundeservicen var. Jeg ville jo gerne have urene kom frem samtidig, og de havde ingen problemer med det. Det er sjældent, man møder så god en service og samtidig får produkter leveret så hurtigt, og alt sammen med et smil. Designerure.dk er bestemt en forretning, hvor du får hele pakken, stort sortiment, god betjening, hurtig levering og selvfølgelig kvalitetsprodukter fra øverste hylde over hele linjen. Meget imponerende.

Posted in: Marc Jacobs