Dit ur viser, hvem du er

By:

Som med så meget andet, så er dit ur også blevet en måde, hvorpå du kan vise, hvem du er, og hvad du står for. Jeg selv har altid haft en forkærlighed for de klassiske ure, det kan være Seiko, Festina og Citizen, ure som har en lang historie, og som sjældent skejer ud i deres design, men holder sig til det klassiske og det, som vil ramme bredt.

Jeg samler lidt

Jef har selv en 7 ure, som jeg kan skifte mellem, alt efter om jeg er til den store forretningsmiddag, hvor det godt må skinne igennem, at der er styr på det hele, til det ur som passer bedst til løbeturen i skoven med hunden lørdag morgen.

Jeg havde denne gang tænkt mig, at jeg skulle have et ur til min søn. Det skulle være et ur som et stort tak for, at han havde givet mig en enorm hånd med at få styr på baghaven, som virkelig i flere år havde haft brug for en ordentlig omgang. Jeg handlede altid mine ure hos designerure.dk, for der vidste jeg, at deres produkter var i orden, at jeg ville kunne få mine ure til en god pris, og at de leverede gratis.

Jeg fandt et flot et

Jeg havde kastet mit blik på et Seiko Kinetic med en klassisk brun læderrem, en urkasse i rustfrit stål og en urskive i flødefarve med mørke tal og visere. Intet som skilte sig ud, men et ur som alligevel ville vise tydeligt, hvem som bar det. Jeg har nemlig som sagt en forkærlighed for Seiko ure.

Jeg skulle selvfølgelig også kigge på min personlige favorit, Seiko Gastron Solar, et ur som jeg i mange år havde ønsket mig, men som jeg nu stadig måtte se langt efter, men måske en dag, når børnene var flyttet hjemmefra og der igen ville være hul i budgettet til, at vi kunne forkæle os selv en lille smule.

Posted in: SEIKO ure