DKNY ure – et strejf af New York

By:

Jeg elsker New York. Det er for mig den mest ultimative by, en smeltedigel af kulturer, der mødes på smukkeste vis under et tag. Det er high-fashion, det er børsmæglere, det er kunst, og det er en by, der aldrig sover. Jeg savner den slags her i landet, og jeg ønsker at bære denne fantastiske by med mig hver eneste dag. 

Det gør jeg med ure 

For mig er Donna Karan indbegrebet af New York. Hun rammer byens pulserende hjerte med alle kreationer, men det, der tiltaler mig mest, er de ure, der bærer navnet DKNY. Det er ure til nuet, men samtidig er der tænkt over, at de skal passe til alt. Snarere til alle, for New York rummer alt på samme måde som disse ure. Jeg måtte have mindst et og gerne flere for dagligt at kunne snuse lidt til det, som jeg elsker mest, nemlig pulsen fra byen, om det så bare er i form af visere på et ur. Jeg valgte designerure.dk, for jeg ville være helt sikker på, at de ure, jeg fik, var ægte New York.

Det blev til mere end ét

Jeg måtte nemlig have mere end et DKNY ur, og det har jeg ikke fortrudt. De er begge købt på designerure.dk, for ikke kun kommer de med ægthedsbevis, de kommer også dagen efter, hvis du bestiller om formiddagen, som jeg gjorde. Der er også gratis fragt, så der kommer ikke kedelige merpriser på det, du køber. Noget som selv New York kunne lære noget af. Nu har jeg min favoritby med mig hver eneste dag, og det er det smukkeste alternativ til at rive alt op med rod og flytte. Urene er så smukke, og de signalerer byliv og puls mere end noget andet, jeg ejer, og jeg er ikke færdig med at bestille ure hos designerure.dk.

Posted in: DKNY