Du fortyder aldrig, når du køber et Michael Kors ur

By:

Den New York baserede modedesigner Michael Kors er kendt for at lave en række accessories i super lækkert design til både mænd og kvinder. Kors har haft en lang og flot karriere, og en lang række store succeser bag sig. Specielt ure er Michael Kors kendt for at designe med stor succes. Michael Kors ure er kendte for deres tidsløse design og for at være meget stilsikre. Michael Kors ure findes i mange forskellige udgaver, og derfor kan de fleste finde et ur, der passer til deres behov, og som rammer deres stil og personlighed. Og har man først ejet et Michael Kors ur, er det svært at skifte til et andet mærke. Man er ikke i tvivl om, at der er tale om et kvalitetsprodukt, der fremstår både moderne, stilsikkert og komfortabelt.

Hos DesignerUre.dk er de officielle online forhandler af Michael Kors ure i Danmark. Webshoppen kan tilbyde et stort sortiment af de lækre ure. Når du køber et ur hos DesignerUre.dk får du hurtig og gratis levering og naturligvis altid en flot Michael Kors gaveæske og tilhørende Michael Kors manual og certifikat.

Blandt de spændende modeller af Michael Kors hos Designerure.dk kan nævnes modellen MK2280 til kvinderne. Her får du super elegant ur med en urkasse i gulddublé, en urskive i guld og en rem i blåt læder. Fantastisk elegant ur, der tilfører ekstra til din personlige stil. Ønsker du lidt mere klassisk design er modellen MK3220 oplagt. Her er både urkassen og urlænken rosengulddoublé, mens urskiven er i perlemor. Enkelt og flot. Til herrerne kan fremhæves modellen MK8281, der er i guldbelagt i rustfrit stål og med urskive i guld, men alligevel fremstår meget maskulint. En anden mulighed er det lidt mindre MK5313, der har en mindre diameter, og er lidt mere fremtrædende og enkelt. Men mulighederne er utrolig mange, og du kan helt sikkert finde noget du kan lide.

Se det store udvalg af Michael Kors ure hos Designerure.dk via http://www.designerure.dk/shop/michael-kors-194s1.html. Og husk at Michael Kors armbåndsure holder i mange år, og du vil ikke af med det.

Posted in: Michael Kors