En gave, studenten ikke glemmer

By:

Min bedste veninde bliver student her til sommer, og det skal naturligvis fejres – og ikke bare med festen. Hun skal også have en gave, som hun ikke har glemt om en måned, fordi den er slidt op, eller fordi det var noget kedeligt. Jeg vil give noget, som hun altid kan kigge på og huske mig for. Jeg går selv meget op i ure, og jeg vidste, hun ikke havde et, hvilket jeg selvfølgelig syntes var forrykt. Derfor gik jeg på jagt efter et ur til hende, og jeg er helt sikker på, at jeg har fundet den perfekte model samt mærke. Vil du høre mere om det, kan du læse med videre her.

Ure fra DKNY

Hun går utrolig meget op i mode, og hun holder meget øje med stilen i Amerika, når hun skal forme sin egen garderobe. Netop derfor mener jeg, at et ur fra DKNY er helt perfekt. Dette er et vaskeægte New Yorker-brand, og det vil passe perfekt ind i hendes garderobe. Jeg har fundet et ur, der har en hvid rem samt en kombination af hvid og guld i urkassen. Uret ser helt utrolig eksklusivt ud, og det er bare lige i hendes ånd, da hun holder meget af, at alt ved hendes stil ser moderigtigt og eksklusivt ud.

Det store udvalg

Skal du selv på jagt efter en gave til en student, vil jeg råde dig til du hoppe forbi designerure.dk. De har et enormt udvalg af alle de store mærker, og så er det hele at finde til en utrolig god pris, hvor alle kan være med. Du kan finde det nye DKNY-ur, men det kan også være, at du vil have Marc Jacobs, Hugo Boss, Seiko eller noget helt andet. Uanset hvad er det bare med at hoppe forbi – de har, hvad du mangler.

Posted in: DKNY