Et elegant og eksklusivt dameur

By:

Uret er min klare favorit, når det kommer til pyntegenstande. Jeg kan ikke få nok af den smarte opfindelse, som både er virkelig praktisk, men som samtidig ser virkelig godt ud. Uret er perfekt i en tid, hvor der aldrig er strøm på mobilen, ligesom det er som skabt til at give stilen et nøk opad. Jeg har selv flere ure, og de kommer alle fra Michael Kors, da jeg mener, han skaber det bedste design, og så er det ure, hvor alle kan være med. For nyligt har jeg købt et super flot ur, der ser utrolig elegant ud, og det koster ikke engang en halv bondegård. Vil du vide mere om, hvilket ur jeg har købt, kan du læse med her.

Flere gode valg til dig

Skal du have et ur, som altid holder, er det med at gå på jagt efter et ur, som har en brun læderrem, og vil du så have, at det skal se ekstra eksklusivt ud, skal urskiven naturligvis være guldfarvet. Dette har jeg allerede, og derfor gik jeg med denne model ”Michael Kors dameur MK2293”. Uret her er lidt mere udfordrende, men det passer perfekt til min sommergarderobe. Uret har en flot blå læderrem, som vil gå glimrende til min sommerkjole. Endvidere har den en fantastisk urskive i farven sølv, og netop denne farve sætter prikken over i’et på det eksklusive udtryk, som jeg ofte søger i mine ure. Uret her koster ikke det helt vilde, og du kan nok godt være med, ellers findes der et hav af muligheder på markedet. Du kan eksempelvis hoppe forbi http://www.designerure.dk/shop/frontpage.html, når du skal have et ur. De har et enormt udvalg af netop Michael Kors ure, og de har helt sikkert den model, der er som skabt til den garderobe, du har opbygget her til sommer.

Posted in: Michael Kors