Forkæl kæresten med et lækkert ur fra DKNY

By:

I mit forhold er vi begge ikke verdensmestre i at få skrevet en ønskeliste, og igen i år endte det da også med, at jeg først i sidste øjeblik kom i tanke om, at jeg da skulle huske at få spurgt hende om, hvad hun egentlig ønskede sig. Her var der dog ikke megen hjælp at hente, så jeg måtte i tænkeboksen og være kreativ. Heldigvis faldt jeg over webshoppen designerure.dk, hvor de forhandler tusindvis af ure fra forskellige mærker.

Jeg kunne lynhurtigt konkludere, at urene fra mærket DKNY med sikkerhed ville falde i min kærestes smag, blandt andet da hun allerede bruger en parfume fra samme mærke. Vil du forkæle din bedre halvdel, eller ønsker du som pige at belønne dig selv, kan du nedenfor læse mere om, hvorfor jeg er sikker på, at ure fra DKNY nok skal gå rent ind. 

Feminine og yndige

Sætter din kæreste ligesom min pris på feminine ure, hvor man ikke er tvivl om, at der er tale om et ur, som er en prinsesse værdigt? Så vil hun med garanti elske DKNY ure. Se eksempelvis modellen NY8500, som kombinerer farverne hvid og rosa. Jeg valgte dette ur til mine kæreste, da jeg vidste, at hun ikke kan stå for de to farver, der også går igen i meget af hendes tøj. Det er dog langt fra det eneste ur fra det populære mærke, som er kendetegnet ved høj kvalitet, unikke og nytænkende designs og et stilrent udtryk. Du får altså et moderne dameur, der ikke er for vildt og vovet, men som på alle måder sikrer et feminint udtryk. 

Du kan som nævnt købe DKNY ure på designerure.dk, hvor de har et bredt udvalg af forskellige modeller, hvorfor du med sikkerhed kan finde et eller flere ure til dig selv eller kvinden i dit liv. 

Posted in: DKNY