Glæde til håndleddet

By:

Rundt om mit håndled finder du altid et ur. De fleste bruger bare deres telefoner nu om dage, men jeg synes at et armbåndsur hører med til det at være velklædt. For mig skal det være stort og maskulint oveni, for det passer til min stil.

Kvalitet oveni

Hvis du vil, så kan du gå i et hvilket som helst større supermarked og købe et ur. Det vil være derefter, hvis du spørger mig. Ikke den bedste kvalitet, og heller ikke et, der er særlig pænt. Men igen, så får du lige det, du betaler for. Den slags ure er ikke noget for mig. Jeg vil på sigt gerne have flere, for det er en fed ting at samle på.

Jeg ar for tiden kig på et nyt et, der lever op til alt det, jeg vil have af et ur. Det er et blandt mange Seiko ure, jeg har fundet hos Designerure. Seiko står for mig som noget særligt. De er aldrig gået på kompromis med deres kvalitet, men heller ikke med deres design. Det er nok derfor, det er et mærke, der altid står højt på min ønskeseddel.

Derfor Designerure

Designerure er en af de sider, jeg altid vender tilbage til. For det første, da de kan garantere, at deres ure er ægte. Falske ure er der mange af derude, men her får jeg sikkerhed. Udvalget er samtidig enormt, så der er rigtig meget at vælge mellem til både mænd og kvinder. Desuden er der gratis og hurtig forsendelse.

Moden skifter blandt ure, men de klassiske af slagsen vil altid bestå. Også når det kommer til sportsure, og det er sådan et, jeg har kig på lige nu. Det er helt i sort, og det vil skabe noget kant til alt, det skal bruges til. Lige om lidt er det mit.

Posted in: SEIKO ure