Herremoden anno 2017

By:

Året siger nu 2017, og vi er nu kommet til dette års sommer, hvilket er den tid på året, hvor der bliver gjort mest ud af stilen. Har du ikke allerede en stil, der sidder lige i skabet, er det ved at være kritisk, og du skal have gjort noget hurtigst muligt. Jeg er personlig allerede dækket ind, og jeg har købt både ur, ligesom min sommergarderobe er blevet klargjort. Vil du høre lidt om mine tiltag samt moden anno 2017, er det bare med at pudse læsebrillerne og læse videre.

Uret til manden

Har du ikke allerede et ur, er det helt sikkert det, du skal skrive øverst på indkøbslisten, eftersom det er et ”must have” her til sommeren. Hvis du lige holder lidt øje, når du bevæger dig rundt ude i bybilledet, vil du opdage, at stort set alle har et ur rundt om håndleddet, og det skal du naturligvis også have. Et urmærke, som du skal holde øje med, er Seiko. De laver nogle utrolig smarte og moderne ure til mænd, og du skal nok finde lige den, der passer til dig. Jeg har selv købt et ”Seiko Herreur Automatic SRPA51K1”, men det er ikke sikkert, at det lige er dig, og derfor vil jeg anbefale, at du hopper en tur ind forbi designerure.dk, hvor det har et enormt udvalg til gode priser, hvor alle kan være med.

Få købt nogle skjorter

Det er tydeligt, at 2017 har medført, at folk skal gå lidt mere stilet klædt, og dertil er skjorten et rigtig godt bud. Et på shorts og en smart skjorte giver dig et casual ”look”, som virkelig er ”in” i tiden. Med en skjorte er du fint klædt på, men du er ikke overdressed, og netop derfor er det et oplagt valg.

Bliv klar til sommeren 2017 med et Seiko herreur og nogle smarte skjorter.

Posted in: SEIKO Herreure