Keramiske ure fra New York

By:

DKNY er de senere år blevet utrolig populære hos kvinder i alle aldre, og dette er ikke uden grund. DKNY tilbyder nemlig super elegante og smarte ure til få penge. DKNY blev grundlagt i 1989 i New York af Donna Karen som et underbrand til Donna Karen New York.

De mest populære modeller fra modehuset er fra deres Ceramix serie, som er en serie udført i delvist rustfrit stål og keramik. Urene er i god kvalitet, og har et design som udstråler eksklusivitet, på trods af et forholdsvis overkommelige prisleje på mellem 1.000 og 2.500 kroner.

Urene er mest populære med urkasser og lænke i farverne sølv, guld og rosenguld kombineret med hvid keramik.

Eksklusivt design til skarpe priser

I foråret købte jeg mig et DKNY ur fra hjemmesiden Designerure.dk, hvor jeg fandt den model som jeg i længere tid havde ønsket mig. Uret er modellen NY8182, som er en del af DKNYs keramiske Ceremix kollektion og måler 39mm, hvilket er et forholdsvis stort kvindeur. Uret er som sagt stort hvilket jeg elsker, det giver nemlig et lidt mere råt look til mit ellers feminine udseende, og så passer uret til rigtig mange outfits. Jeg elsker smykker og ure, og har i det meste af mit voksne liv gået med armbåndsur, men mit DKNY er mit klart favorit ur.

Danmarks bedste service

Designerure.dk har et stort udvalg af DKNY ure, og de havde netop det ur jeg søgte. Jeg sparede 200 kroner ved købet af uret på hjemmesiden, og jeg modtog det med gratis levering. Leveringen tager normalvis 1-2 arbejdsdage.

 

Designerure.dk tilbyder med gratis levering, prisgaranti og stort udvalg til super gode priser en imponerende service, hvilket reflekteres i deres Trustpilot score på 9,6 ud af 10 mulige fra næsten 300 tidligere tilfredse kunder. Jeg er vildt glad for mit ur, og kunne til hver en tid finde på at købe mig et nyt hos dem.

Posted in: DKNY