Michael kors – et unikt design

By:

Det er en helt igennem gennemført og genial måde, som Michael Kors rammer moden på. Det er en designer, der samtidig med at have et meget bredt og stort udvalg af ure har sin helt egen stil, der gør, at du altid kan genkende et ur fra denne spændende designer.

 

Jeg elsker det velkendte

 

Når en designer har en rød tråd i alt det, der kommer fra dem, så det hele passer sammen både nu, men at der også er et kig til tidligere kollektioner og til de fremtidige, så tiltaler det mig bare endnu mere. For mig er Michael Kors personificeringen af netop dette. Hans linjer har en moderne vibe og en genkendelig tone, men uden at det er det samme. Der er altid en udvikling og et twist, der hele tiden giver den nødvendige fornyelse. Det er netop lige det, der gør, at jeg bare er helt vild med urene fra ham. De er uden undtagelse smukke, stilfulde og gennemført fantastiske.

 

Jeg er normalt ikke en smykkepige

 

Jer, der kender mig, ved, at jeg sjældent går med øreringe eller halskæde. Det har aldrig rigtig været mig. Men I ved samtidig, at ure er lige noget for mig. Jeg kan ikke få nok af ure, og især ikke dem fra Michael Kors. Nogle kvinder er til sko, andre til tasker, og ja jeg er så til Michael Kors-ure. Jeg er ikke typen, der gider rende i for mange forretninger for at kigge på dem, og heldigvis for mig er der designerure.dk, der har det største udvalg af ure fra netop min favorit. Når vi nærmer os fødselsdag og jul, så består min ønskeseddel af links til denne hjemmeside. Med de priser er det altid muligt for andre også at finde mit næste ur på denne fantastiske hjemmeside.

Posted in: Michael Kors