Michael Kors Ure fra designerure.dk – en sikker investering

By:

Egentlig er jeg ikke typen, der går så forfærdeligt højt op i, hvordan jeg klæder mig til daglig. Med et job som folkeskolelærer er det alligevel minimalt, hvor meget der bliver lagt vægt på dress code og mode på min arbejdsplads, og det virker som skønne spildte kræfter at prøve at tage sig lidt godt ud. Og med en lærerløn er dyrt modetøj heller ikke min aller højeste prioritet – moden skifter konstant, og jeg har ikke råd til at skifte garderobe hver tredje måned. Så mit outfit står i enkelthedens tegn, og de fleste mennesker, der går op i mode og stil, ville nok finde mit udtryk lidt kedeligt og gennemsnitligt. Og det irriterer mig lidt, for som så mange andre mennesker vil jeg da gerne stikke bare en lille smule ud fra mængden.

 

Derfor går jeg op i smykker og accessories – ikke det vilde bling bling og de mest prangende diamanter og juveler, men pæne, enkle smykker, en lækker taske i ægte kernelæder, et flot bælte i høj kvalitet – og selvfølgelig et designer ur, som både opfylder et praktisk og et dekorativt formål.

 

Jeg dyrker en del sport, og går mere op i min sportsbeklædning end mit hverdagstøj, og det er herigennem, jeg stiftede bekendtskab med Michael Kors som designer. Hans tøj holder en utroligt høj standard, og da jeg besluttede mig for at tjekke hans ure ud, blev jeg positivt overrasket. Ure fra Michael Kors er både smukke, sporty og elegante – og passer lige ind i min stil!

 

Jeg har, siden jeg opdagede Michael Kors ure, handlet hos designerure.dk. Her findes, udover Michael kors ure, et stort og varieret udvalg af ure fra kendte designere. Jeg kan altid finde et ur, som jeg bliver forelsket i, hos designerure.dk – og jeg er endnu ikke blevet skuffet. Et ur fra Michael kors er en god investering i stil!

Posted in: Michael Kors