Minimalistiske ure til enhver mand

By:

Det er ikke udelukkende kvinder, der har tilladelse til eller som det klæder at gå med smykker. Rigtig mange mænd tilføjer lige lidt ekstra til deres samlede outfit og udtryk, når de vælger at bære smykker eller andre accessoires. Især ure er noget af det, som virkelig klæder en mand, uanset om han er iklædt et jakkesæt eller et par joggingbukser. Det gælder særligt, hvis uret er af et minimalistisk design, som f.eks. Daniel Wellington-uret er det.

Passer til alt og alle

Jeg er personligt helt vild med Daniel Wellington-ure, og det er helt sikkert af de samme grunde, som mange andre har for at elske dette mærke. Først og fremmest gør det minimalistiske design, at urene passer til alt og alle. Er du businessmand, er dette ur helt perfekt, men det er det også for ham, der arbejder som kunstner eller lærer.

Det androgyne udseende gør det til et fabelagtigt ur til både mænd og kvinder. Men selvom uret er meget minimalistisk, har du muligheden for at lave forskellige sammensætninger, der sørger for, at du får dig et ur, der passer perfekt til dig. Du kan nemlig finde uret i forskellige farver, og så er remmene heller ikke ens. Nogle remme kan endda udskiftes nemt, så du hele tiden kan have et ur, der passer til det daglige outfit.

Find hos Designerure

Butikken, du skal købe dit Daniel Wellington-ur hos, er webshoppen Designerure.dk. Her kan du finde et utrolig stort udvalg af Daniel Wellington herreure til virkelig gode priser, som er svære at matche andre steder.

Foruden et stort udvalg og gode priser, tilbyder de også en skøn service, hvor de altid forsøger at efterkomme kundens ønske på bedste vis. Deres levering er tilmed hurtig – og gratis – så hvad er der ikke at kunne lide ved Designerure.dk? Jeg vil i hvert fald anbefale dem til hver en tid.