Moderne svensk ur

By:

Med Daniel Wellington får du et ur, som har et smukt, moderne og minimalistisk design, som kan bruges til alle anledninger. Det er blandt andet også derfor, at urene er blevet så utrolig populære på så ganske kort tid. Mærket blev grundlagt i 2011 og allerede tre år senere, nåede virksomheden et årligt salg på mere end 1 mio. ure, hvilket må siges at være imponerende på så kort tid. Man ser da også urene alle vegne, hos både kvinder og mænd, og takket være en pris på lige omkring 1.000 danske kroner, kan stort set alle være med. For 1.000 danske kroner, får du altså et ur, som kan bruges til alt lige fra tennisbanen, gallaaftenen til en dag på arbejdet. Manden bag hedder Filip Tysander og er svensker. Han stillede selv den fornødne kapital det krævede at starte virksomheden i 2011, hvilket vil sige, at han i dag stadig selv ejer 100 procent af virksomheden.

Urene fås i både herre- og kvindemodeller og varierer i størrelserne 26, 34 og 36mm til kvinder og 40mm til herre. Alle urene måler blot 6mm i tykkelse, hvilket giver uret et let og elegant udtryk.

Fri fragt på designerure.dk

Jeg har selv købt mig et ur fra den svenske ur virksomhed, og er går med det hver dag. Jeg har nu haft det i snart et år, og kvaliteten virker til at være helt i top. Det smarte ved alle modellerne fra Daniel Wellington er, at du så let som ingenting selv kan skifte remmen. Det vil altså sige, at du med et ur, kan skifte mellem en klassisk læderrem over til en rem af nylon, en såkaldt NATO rem.

Mit Daniel Wellington ur er købt på designerure.dk hvor jeg fandt nøjagtig den model jeg havde kigget på længe. Jeg sparede ca. 200 kroner på mit ur, og fragten var tilmed gratis.