Nyt ur? Tag et kig på Daniel Wellington

By:

Det er en stor beslutning når man skal anskaffe sig et nyt ur, og der er mange ting man skal overveje. Det skal ikke kun være smart, det skal også passe til din garderobe, og samtidig også være rart at have på. Hvis du ikke er typen der har mange forskellige ure, til forskellige lejligheder, så er det værd at overveje at anskaffe sig et ur der går godt til flest mulige anledninger. Jeg ved godt det kan være virkelig svært at opnå, og det er også rigtig svært at finde et design der går til både casual og jakkesæt. Men den gode Filip Tylander, der står bag mærker Daniel Wellington, har gjort det umulige og skabt et tidsløst design der passer til både hverdag og fest.

Alle modellerne fra daniel wellington er indbegrebet af god stil, de er elegante og enkle, på den fede måde! De enkle urskiver, den lækre læderrem og det lette urværk i virkelig lækker kvalitet gør en stor forskel. Uret er så smalt og let at du knap kan mærke at du har det på. Den originale kollektion bød på to lækre modeller, med et valg mellem sort eller brun læderrem. Men de nyere kollektioner byder på mere vovede kombinationer med romertal og sort baggrund på urskiven, og det bliver spændende at se om de kommer til at opleve den samme popularitet som de originale.

Hvis du skal bruge en skarp pris på dit nye Daniel Wellington ur, så vil jeg foreslå dig at hoppe ind på designerure.dk. De har et sublimt sortiment af Daniel Wellington, og så får du endda virkelig god pris. Udover den gode pris så får du lyn hurtig levering, præcis på den dato de har lovet. Oven i hatten, så er leveringen endda gratis, og det er altid et plus når man handler på nettet.