Pift dit outfit op med et ur fra Marc Jacobs

By:

Marc Jacobs er uden tvivl et af de største navne inden for modebranchen, og manden bag, selveste Marc Jacobs him self, er i dag 54 år gammel. Han er New Yorker, født ind i en jødisk familie, men det var hans bedstemor, som tog sig af ham, da han var barn og teenager. Faren døde da Marc ikke var særlig gammel, og moren var desværre ikke i stand til at tage sig af ham og hans søskende. Interessen for kunst og mode viste sig i en tidlig alder, at være en stor del af hans liv, og da han skulle starte på high school, blev det High School of Art and Design efterfulgt af Parsons School of Design. Han var kendt som en af modebranchens vidunderbørn, og han lancerede sin første kollektion med sit navn allerede i 1980’erne. Han er kendt for at skabe nye trends, og sætte nye standarder for, hvad modebranchen spytter ud. Hans første kollektion af ure lancerede han i 1992, og dengang, som nu, er hans ure skabt til den moderne kvinde, som tør at gå andre veje, og samtidig ønsker noget moderne og spændende om håndleddet.

Urene er et perfekt match til den moderne garderobe, og er med til at sætte prikken over i’et. Urene er ren luksus, men priserne er yderst fornuftige, og starter helt nede fra under 1.000 danske kroner og fortsætter til omkring 5.000 kroner.

 

Jeg har selv købt mig et ur fra Marc Jacobs inde fra hjemmesiden designerure.dk, som jeg fik anbefalet af en veninde. Hjemmesiden har eksisteret siden 2007, og har i dag et kæmpe udvalg af smarte ure til både mænd og kvinder. Designerure.dk har gratis levering, og jeg sparede oveni købet 300 kroner på mit ur. Leveringen tager 1-2 arbejdsdage, og alt var som det skulle være da det ankom.

Posted in: Marc Jacobs