Seiko er uret for dig og mig

By:

Der er kommet mange nye designere og mange nye urmærker til i de senere år, men et af dem, som jeg husker helt tilbage fra min barndom er Seiko ure. For mig har det altid stået som et ur, som er kvalitet, og som er robust og klar til alt det, som et aktivt menneske kan udsætte det for.

Min kærlighed til Seiko

Mit første ur var et Seiko, og jeg havde sparet sammen til et længe og lige som mange af de ure, som de producerer i dag, så havde det en robust lænke i rustfrit stål og en mørk urskive, som står som en flot kontrast til resten af uret.

Jeg har kigget på flere Seiko ure, og jeg har bidt mig fas i et enkelt, som jeg vil give mig selv. Det er Seiko Herreur Astron GPS Solar SSE109J1, som virkelig har fanget min interesse. Det er et ur, der er så klassisk som det kan komme, meget elegant og alligevel robust og maskulint. Uret er med en sølvfarvet urrem, urkasse i rustfrit stål, og hvor urskiven er mørkeblå og lidt selvlysende. For mig er det et ur, som jeg kan se mig selv bære ved enhver lejlighed, og som vil stå godt til både jakkesættene på arbejdet eller fritidstøjet, når vi er ude på båden eller ude i naturen

Køb det ikke for dyrt

Jeg har kigget mig godt for, og jeg blev ved med at vende tilbage til designerure.dk, deres store udvalg og gode priser er virkelig noget, som gør at jeg føler mig fristet.

Jeg var dog lidt i tvivl omkring det at købe så dyr en ting online, så jeg måtte snakke med kundeservice, inden jeg kunne beslutte mig. Det gjorde udslaget, og der var derfra ingen tvivl. De var så professionelle og venlige, at enhver tvivl var fejet af bordet. Jeg bestilte mit ur samme aften, og allerede et par dage efter leverede designerure.dk mit kronometer.

Posted in: SEIKO ure