SEIKO til den maskuline mand

By:

Det rigtige ur kan gøre hele forskellen på dit outfit. Det kan komplementere din stil eller det kan virke helt malplaceret. Derfor er det selvfølgelig vigtigt med det rigtige ur. Uret skal ikke bare passe til dit tøj, men også til din personlighed og kropsbygning. Er man en høj, ranglet fyr kan et stort, maskulint ur se helt forkert ud. Er man en meget frembrusende person, som ikke holder sig tilbage, kan et diskret slankt ur også virke helt forkert.

Prisen på ure bliver tit heftigt diskuteret. Nogle mener, at et lille stykke metal om armen aldrig skal komme op over de 2-3000 kroner. Andre kan nærmest ikke have det dyrt nok. Man skal selvfølgelig altid købe ur efter sit budget. Er man presset økonomisk, skal man selvfølgelig ikke lægge 50.000 for et ur. Omvendt, har man mange penge, kan dyre ure egentlig være en fin investering, i den forstand, at de dyre ure sjældent falder voldsomt i værdi. Nogle stiger endda i værdi. Køber man et dyrt ur, kan man derfor indkassere det meste af sin investering, når man vil sælge det igen.

Når man køber ure, får man også, hvad man betaler for. De dyre ure er god kvalitet og ofte mere stilfulde end de billige. Tag eksempelvis et SEIKO ur. Disse kan fås på http://www.designerure.dk/shop/frontpage.html fra omkring 2000 kroner og helt op til omkring de 20.000. Leder du efter et maskulint, stilfuldt ur med masser af power, vil SEIKO være et godt valg. Det er ikke for sjov, at tennistjernen Novak Djokovic reklamerer for dem. Det maskuline SEIKO passer godt til den hårdt servende serber som måler 1,90 meter.

Er du, ligesom Djokovic, en kraftfuld, maskulin mand vil SEIKO være det rigtige valg. Ønsker du de bedste priser på SEIKO, så klik på linket længere oppe i artiklen. Der er tilmed gratis fragt.

Posted in: SEIKO Herreure