Smart design til attraktive priser

By:

Daniel Wellington må siges at være blandt de hurtigst voksende urbrands i verden lige pt. og har siden virksomheden blev stiftet i 2011, opnået et årligt salg af urene på mere end 1 mio. eksemplarer, hvilket må siges, at være utrolig imponerende. Man forstår godt, hvorfor urene på så kort tid er blevet så populære, urene er nemlig udført i et super lækkert og minimalistisk design, som giver urene et eksklusivt helhedsindtryk. Priserne på urene er tilmed yderst attraktive, og man kan anskaffe sig et for under 1.000 danske kroner.

Svensk genistreg

Jeg har selv købt mig et Daniel Wellington ur af modellen York. Urkassen er af rustfrit stål, måler 40mm i diameter, hvilke alle herremodeller gør, har en tykkelse på 6mm, hvid skive med sølv viser, og så kommer uret med en lækker brun læderrem. Remmene er lette selv at udskifte, og jeg overvejer at købe en smart nylonrem til sommerbrug. På denne måde, kan man skabe lidt variation, og gøre uret mere sæsonpræget, hvilket må siges at være genialt tænkt. Remmene koster ca. 250 kroner.

Jeg går normalt ikke med smykker, men dette smykker, hvis man kan kalde det for dette, går jeg med hver dag, og jeg er glad for det. Uret er i dag ca. 9 måneder gammelt, og jeg synes at kvaliteten føles som værende rigtig god.

Gratis og hurtig levering

Uret er købt på Designerure.dk, hvor jeg fandt et stort udvalg af alle ure, og ikke mindst Daniel Wellington. Priserne var tilmed super gode, og jeg sparede omkring 200 kroner på mit køb. De har prisgaranti på alle deres produkter, så man derfor altid kan være sikker på, at man ikke kan gøre et bedre køb anden steds. Desuden har de gratis levering, og man kan forvente at modtage sin vare inden for 2 arbejdsdage. Deres Trustpilot score er ligeledes imponerende, og ligger på 9,6 ud af 10 mulige. Besøg deres hjemmeside og se udvalget her: http://www.designerure.dk/shop/daniel-wellington-227s1.html