Smarte ure fra Daniel Wellington

By:
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Skal du have et smart og moderne ur til relativ få penge, så er et ur fra Daniel Wellington et rigtig godt forslag. Urene koster fra omkring 1.000 danske kroner, og fås til både mænd og kvinder. Urene fås i størrelserne 26, 34, 36 og 40mm i diameter, og alle modellerne har en tykkelse på blot 6mm, hvilket gør urene super lette og lækre at bære.

Daniel Wellington er svensk, og manden bag de populære ure hedder Filip Tysander. Han lod sig inspirere til urene, da han mødte en mand som bar et Rolex ur, hvor den traditionelle rem var skiftet ud med en moderne nylonrem. Manden der bar uret hed Daniel Wellington.

Urene ses i dag alle vegne, og det forstår man godt når man ser hvor flotte urene er.

Skift selv mellem et hav af smarte remme

Jeg købte mit ur sidste år på hjemmesiden designerure.dk, som har et stort udvalg af Daniel Wellington dameure. Det smarte ved urene er, at du selv let kan skifte mellem diverse læderremme og nylonremme. Jeg købte en model hvor der fulgte en traditionel læderrem med, men tilkøbte en nylonrem. Nylonremmene er super fede til især om sommeren, hvor uret får et lækkert sailorlook. Mit ur kostede omkring 1.000 danske kroner, men trods den billige pris, så virker kvaliteten af uret til at være i top, selv over et år efter.

Gratis fragt på designerure.dk

Uret er som sagt købt på designerure.dk. Her fandt jeg det største udvalg af urene til den bedste pris. Jeg sparede selv ca. 200 kroner på mit ur. Leveringen fra hjemmesiden er gratis, og man kan forvente at modtage sin ordre inden for 1 til 2 arbejdsdage. Hjemmesiden har eksisteret siden 2007, og har i dag en Trustpilot score på 9,6 ud af 10 mulige. En af grundene til, at Designerure.dk har så konkurrencedygtige priser er, at de køber urene direkte fra producenterne, i stedet for gennem danske importører.