Stiftet i 2011

By:

Daniel Wellington er gået hen og blevet et særdeles kendt urmærke på meget kort tid. Mærket blev stiftet i 2011 af svenske Filip Tysander, som med egne midler stiftede selskabet, efter at have ladet sig inspirere af, en engelsk man han havde mødt på en rejse til England. Man hed Daniel Wellington, og efter at have faldet i snak med manden, faldt blikket på hans Rolex ur. Uret var ikke som Rolex ure er flest, for manden havde nemlig skiftet den klassiske rem ud, til fordel for en mere smart nylon rem. Denne kombination af det moderne og klassiske vagte Filips interesse.

Kort tid efter startede han selskabet Daniel Wellington, opkaldt efter manden som havde startet hans inspiration til han urprojekt.

I dag går det vældig godt, og alene i 2014 blev der solgt mere end 1 mio. eksemplarer af urene.

Alle modeller har den samme designfilosofi bag sig; nemlig det minimalistiske og smarte.

Lækkert og smart design

Jeg købte mit Daniel Wellington ur på Designerure.dk, og uret er af modellen Glasgow. Uret er meget feminint, og måler blot 26mm i diameter. Urkassen er udført i rustfrit stål med et sølv finish, og urskiven prydes af Swarovski sten.

Uret kan bruges til alt, og jeg går med det hver dag, og skulle jeg gå hen og blive træt af remmen, kan jeg selv let skifte den ud med en mere klassisk læderrem.

Urene er faktisk så billige, er man tilmed kan tillade sig at eje mere end ét.

Trustpilot score på 9,6

Mit ur er som sagt købt på designerure.dk, hvor jeg fandt et stort udvalg af blandt andre Daniel Wellington urene. Uret kostede mig 895 kroner og jeg sparede 200 kroner på købet. Leveringen var gratis, og jeg modtog min vare inden for 2 arbejdsdage. Designerure.dk har tilmed en Trustpilot score på 9,6 ud af 10, hvilket gjorde mig helt tryg ved købet.