Stort udvalg og perfekt service

By:

Der er mange som i dag udbyder ure fra forskellige designere, men det er ikke alle, som udbyder Daniel Wellington-ure til både mænd og kvinder, og det er langt fra alle, som gør det med samme udsøgte kundebetjening, som du finder hos Designerure.

Det skal være Daniel Wellington

For længe siden besluttede jeg, at jeg skulle have et nyt ur, og det skulle være et Daniel Wellington, designet og alt ved hans ure tiltaler mig, og det var ved første øjekast et af hans ure, som jeg måtte have. Jeg kiggede hos forskellige autoriserede forhandlere af Daniel Wellington både online og i forretninger. Men der var ikke mange steder, hvor jeg kunne vælge mellem så stort et udvalg, og hvor den service, jeg fik var så god. Priserne var ikke dyrere end hos andre forhandlere, til gengæld var der gratis forsendelse, og det gjorde udslaget sammen med udvalget. Designerure er bestemt et sted, hvor der skal handles igen en dag.

Elegant og underspillet

Jeg vidste godt, at jeg som studerende ikke havde så mange penge at rutte med, og det var derfor vigtigt, at jeg kunne finde et ur, som kunne bruges til hverdag, men som ikke mistede glansen, når jeg tog pænt tøj på eller kastede mig ud i byens pulserede natteliv.

Daniel Wellington-ure er moderne og klassiske på samme tid, og de er dejligt tidløse i deres design, det var det, som jeg faldt for, de ville passe til enhver lejlighed. Jeg kan desuden let skifte urremmen til en anden farve, et andet materiale, hvis jeg skulle have lyst. Det er mig selv, som bestemmer den del, og det enkle og stilfulde design giver mig gode muligheder for at lege med nogle enkelte funktioner på uret og gøre, at det virkeligt er mig.