Svensk design og kvalitet

By:

Urmærket Daniel Wellington er blevet blandt de mest populære ure til både mænd og kvinder, inden for meget kort tid. Urmærket er fra 2011, og allerede i 2014, opnåede virksomheden et årligt salg af ure på mere end 1 mio. solgte ure.

Manden bag er svensk, og hedder Filip Tysander. Virksomhedens navn, Daniel Wellington, stammer fra den mand som endte med at inspirere Filip til at starte sit ure eventyr. Da Filip mødte Daniel, bar han på et klassisk Rolex ur, men havde skiftet den velkendte rem ud med en moderne nylonrem. Denne kombination af det moderne og klassiske, forelskede Filip sig komplet i, og det skulle blive inspirationen til at starte sit eget urmærke.

Urene fås til både mænd og kvinder i størrelserne 26, 34, 36 og 40mm. De er alle lavet i rustfrit stål, og de fås med enten et sølv, sort eller rosenguldsfarvet finish. Til urene følger remme af enten læder eller nylon, og man kan let skifte mellem disse. En ny rem koster ca. 250 danske kroner.

Spar penge med Designerure.dk

Urene kan bruges til alle anledninger og outfits, og jeg bruger personlig selv mit hver dag. Jeg købte mit Daniel Wellington ur på hjemmesiden designerure.dk for over et år siden, og kvaliteten virker bestemt til at være i top, trods prisen.

Jeg købte en model med en sort læderrem, men her til sommer tilkøbte jeg en nylon rem, som jeg bruger hen over sommeren. Nylonremmen giver uret et super fedt look, som man ikke ser man andre steder.

Designerure.dk har et kæmpe sortiment af ure, og ikke mindst ure fra Daniel Wellington. Jeg sparede 200 kroner på mit ur, og der var tilmed fri fragt!

Uret kom efter et par dage, og alt var som det skulle være. Hjemmesiden har solgt ure siden 2007, og har i dag en Trustpilot score på imponerende 9,6 ud af 10 mulige.