Svensk minimalisme

By:

Daniel Wellington er et urmærke i stor vækst, og urene er blevet utrolig populære hos både mænd og kvinder. Mærket blev stiftet i 2011, og siden har det taget fart. Allerede i 2014 rundede virksomheden et årligt salt på mere end 1 mio. ure. Manden bag hedder Filip Tysander og kommer fra Sverige, og ideen kom, da han på en tur til England mødte en herre, som bar på et klassisk Rolex. Manden havde piftet sit ellers klassiske ur op, ved at skifte den traditionelle rem ud med en smart og moderne nylonrem. Filip syntes, at denne kombination var virkelig smart, og det skulle inspirere ham til at starte urmærket Daniel Wellington, opkaldt efter manden.

I dag sælger Daniel Wellington ure til både mænd og kvinder, og det modellerne har gennemgående det samme design, dog med små farve- og størrelsesnuancer.

Alle ure er udført i rustfrit stål, og kommer med enten en læderrem eller en af nylon.

Skift mellem remmene

Uret jeg har købt er af modellen Canterbury, og måler 36mm i diameter og 6mm i tykkelse. Urkassen og viser har et lækkert rosenguldsfarvet finish og skiven er hvid. Remmen er af nylon og har farverne blå, rød og hvid, hvilket giver uret et super fedt sailor-look, som jeg personligt elsker til sommermånederne. jeg har overvejet at købe en ny Daniel Wellington rem til vinterbrug, da remmene er lette selv at skifte mellem. Jeg er stor fan af alle urene, og jeg synes at de kan bruges til alle outfit, samtidig med at de understreger ens outfit på en fed måde, hvad enten det er til en bytur eller på arbejdet.

Danmarks bedste service

Uret er købt på Designerure.dk som har et stort udvalg af mange urmærker, og det var også her, at jeg fandt det største udvalg af Daniel Wellington dameure til den bedste pris. De har desuden gratis levering og en Trustpilot score på 9,6 ud af 10 mulige.