Uret, den moderne mands smykke.

By:

Jeg har aldrig samlet på særligt meget, heller ikke som barn, men da jeg nåede de første par år som teenager, blev jeg meget fascineret af ure og startede min samling. Den er siden vokset betydeligt, men der er dog en del af dem, som ikke er købt hos min nye favoritforretning, designerure.dk.

Ure på nettet

Jeg kiggede tilfældigt efter et sted online, hvor jeg kunne finde ure, som ville passe ind i min hverdag, og jeg klikkede ind på designerure.dk, og siden da har kun handlet med dem. Det er jo med at holde fast i noget så godt, når du endelig falder over det.

Jeg har altid været stor fan af de meget klassiske ure i design, og på designerure.dk havde de et stort udvalg af min favorit, et Seiko ur, som er en af de flotteste ure.

Jeg var selv, første gang jeg skulle handle med Designerure, meget i tvivl om garanti, og om det nu var kopiure, som de leverede, men al min tvivl blev gjort til skamme, og jeg fik et klassisk Seiko ur til en rigtig god pris.

Godt sted at handle

Jeg blev noget overrasket over, at designerure.dk ikke kun har en førsteklasses kundeservice, men at de også leverer hurtigt og uden det koster dig noget er virkelig noget, som er med til at vise, hvor god en service de har.

Jeg har denne gang valgt et Seiko Kinetic, klassisk Seiko på alle områder, sølvfarvet rem og urkasse og en urskive i en kontrastfarve, lige som jeg gerne vil have det, og til en pris, som er langt mindre end det, som jeg skal betale nede i min lokale smykkeforretning.

Jeg anbefaler alle, som skal have nyt ur, at kigge ind på designerure.dk, deres store udvalg, gode priser og hurtige levering er med til at sikre, at næsten alle kan finde det ur, som de gerne vil have.

Posted in: SEIKO ure