Uret som accessory

By:

I de seneste år er uret blevet mere og mere populært som accessory, og i dag er det et must-have. Kvalitetsure til overkommelige priser har selvfølgelig været med til at gøre armbåndsuret til en trend, og spørger du mig, så bør alle – mænd og kvinder – med respekt for sig selv have mindst ét moderigtigt armbåndsur. 

Men hvilket ur skal man vælge? Det perfekte ur er ikke nødvendigvis det første, du får øje på. Du skal finde et, der passer til din personlighed og din stil, for uret fortæller meget mere om dig, end du tror.

Min personlige favorit

Personligt har jeg 5-6 forskellige armbåndsure, så jeg altid har et, der passer til mit outfit og mit humør på den givne dag. Men jeg har en klar favorit: mit Michael Kors ur. Det er et armbåndsur i sølv med traditionel rem i flere led, og en helt fantastisk smuk urskive omkranset af rosaguld og bittesmå sten. Både tal og visere er i samme rosa nuance, og uret er som sagt mit absolut yndlings. 

Andre mærker jeg er særligt vild med, er Daniel Wellington, Marc Jacobs og Triwa.

Går du ikke med ur?

Er du et af de mennesker, der ikke går med ur, men bare bruger din iPhone eller smartphone til at tjekke klokken? Så er du helt forkert på den, hvad angår mode. Uret af et af de hotteste accessories lige nu, og lad mig fortælle hvorfor:

Et ur siger alt om dig og din personlighed. Det rummer så mange elementer, der fortæller, om den du er og den stil, du har. Er du den afslappede type med sportsrem, er du til et casual look med undertoner af luksus eller er du til smukke sten og glitrende smykker? 

Finpuds dit look med et armbåndsur om håndleddet, og oplev hvordan den perfekte accessory supplerer din stil.

Posted in: Michael Kors