Uret var den perfekte gave

By:

Jeg har altid svært ved at finde en gave til min kæreste, og jeg starter ofte ud i rigtig god tid op til hendes fødselsdag. Dette havde jeg gjort igen i år, men det nyttede ikke, og det var først i sidste øjeblik, hvor jeg fandt ud af, hvad jeg kunne give hende. Jeg har selv en stor kærlighed for ure og tænkte naturligvis, at hun godt kunne bruge et ur til hendes garderobe, eftersom hun ikke allerede havde et. Dog krævede det, at jeg fandt en webshop med hurtig levering samt det helt rigtige mærke, og begge disse ting lykkedes, og det hele endte med en glad kæreste, som nu hyppigt bruger hendes nye ur. Vil du høre mere om mærket, og hvor det er blevet købt – så læs med her.

Marc Jacobs var det oplagte valg

Min kæreste er tilhænger af de minimalistiske design, idet hun ikke bryder sig om, når et design bærer præg af for mange finurligheder. Det skal bare være simpelt og stilrent, hvilket er to ting, som Marc Jacobs i den grad er. Netop derfor var valget oplagt, og jeg valgte at købe modellen ” Marc Jacobs Dameur MBM1265”, og den faldt virkelig i god jord, hvorfor jeg kunne ånde lettet op efter den hårde jagt.

En webshop med hurtig leveringstid

Jeg endte med at blive ret presset, hvilket betød, at jeg skulle finde en webshop med en hurtig leveringstid. Det fandt jeg, og navnet var designerure.dk. Det gjorde, at jeg kom helskindet gennem gaveræset, og jeg kan klart anbefale dem. De har et kæmpe stort udvalg af alle de kendte mærker, og det bedste af det hele er, at det ikke koster en halv bondegård – nej, alle ure er i et prisleje, hvor alle kan være med, uanset hvilket budget man måtte have.

Posted in: Marc Jacobs